Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ حسین صادقی افزود: شهروندان در صورت خرید از فروشندگان در گذرگاه‌ها و خیابان‌ها، مبلغ را نقدی پرداخت کنند.

وی با اشاره به امکان کلاهبرداری اینترنتی از شهروندان هنگام خرید برخط، بیان کرد: خرید از فروشگاه‌های اینترنتی قانونی و دارای نماد الکترونیکی یکی از راهکار‌های پیشگیری از این نوع جرایم سایبری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پلیس فتا استان سمنان به سوء استفاده از کارت‌های عابر بانک اشاره و تصریح کرد: برداشت غیرمجاز از حساب بانکی افراد از طریق مختلف مانند اسکیمر، کی لاگر و فیشینگ، رخ می‌دهد.

وی با تاکید بر ضرورت رعایت راهکار‌های مقابله با کلاهبرداری اینترنتی از سوی شهروندان، خاطرنشان کرد: استفاده نکردن از رایانه‌های ناشناس و نامطمئن به ویژه برای ورود به حساب کاربری یا انجام تراکنش بانکی از طریق فضای مجازی یکی از بهترین راهکار‌های جلوگیری از کلاهبرداری است.

صادقی ابرازداشت: شهروندان حساب پس‌انداز اصلی را از حساب خرید‌های آنلاین جدا کنند، تا در صورت به دام افتادن در صفحات فیشینگ، مجرمان سایبری نتوانند از حساب پس اندازشان برداشت کنند.

وی تاکید کرد: شهروندان اطلاعات کارت بانکی خود را در اختیار افراد ناشناس قرارندهند و آگاهی و آموزش‌های لازم در خصوص نحوه حفظ ایمنی در فضای مجازی را کسب کنند تا امکان سوء استفاده از کلاهبرداران به حداقل برسد.

رئیس پلیس فتا استان سمنان یادآور شد: شهروندان آخرین و به روزترین آموزش‌های لازم برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های فضای مجازی را از طریق پایگاه اینترنتی پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir دریافت کنند.

سرقت اطلاعات حساب‌های بانکی و برداشت‌های اینترنتی غیرمجاز با بیش از ۵۰ درصد در رتبه نخست جرایم سایبری استان سمنان قرار دارد، کلاهبرداری اینترنتی و هتک حیثیت به ترتیب رده‌های دوم و سوم جرایم سایبری در استان سمنان است.

کاربران در فضای مجازی در صورت مواجهه با هرگونه مورد مشکوک و مجرمانه می‌توانند با مراجعه به سامانه پاسخگویی به فوریت‌های سایبری از طریق پلیس فتا شکایت خود را ارائه دهند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پلیس فتا کارت خوان کلاهبرداری کارت بانکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۴۷۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا نباید از فروشنده‌های سیار غذا خرید؟

هر چه تعداد صفرها مقابل قیمت غذاهای توی منو رستوران‌ها بیشتر می‌شود، بر تعداد آدم‌هایی که ترجیح می‌دهند به جای رستوران رفتن و خالی شدن جیب‌شان، از فروشنده‌های خیابانی غذا بخرند هم بیشتر می‌شود.

به گزارش مشرق، فروشنده‌هایی که کنار خیابان می‌ایستند و غذاهای بسته بندی شده و چیده شده داخل صندوق عقب ماشین را به نمایش می‌گذارند برای فروش. از قیمه و قورمه و کشک بادمجان بگیر تا کباب کوبیده و زرشک پلو با مرغ، در بساط این رستوران‌های خیابانی پیدا می‌شود، آن هم با قیمتی اقتصادی و منصفانه.

غذاها با عنوان «خانگی» یا «محلی» فروخته می‌شوند و عده زیادی هستند که مشتری این غذاها و فروشنده‌ها هستند، آن هم بدون اینکه بدانند این غذاها واقعا چطور و با چه نظارتی پخته و عرضه می‌شوند.

خیلی از این فروشنده‌ها به بهانه اینکه جنس ارزان‌تری به مردم بدهند، کیفیت را هم پایین می‌آورند، تقلب کرده یا به جای افزودنی‌های مجاز از رنگ و اسانس استفاده می‌کنند. آنها علاوه بر اینکه هزینه‌های اصلی مانند اجاره، مالیات، عوارض و سایر هزینه‌های جانبی را ندارند، بلکه سود خوبی هم از این راه کسب می‌کنند. در واقع این شغل برای بعضی آنقدر پردرآمد است که به گواه فیلمی که چندی قبل در شبکه‌های مجازی منتشر شده بود با خودرو سوناتا در یکی از خیابان‌های شمال تهران اقدام به فروش غذای خانگی می‌کردند!

البته که وزارت بهداشت و شهرداری حواس‌شان به این فروشنده‌ها هست و به همین دلیل است که این خودروها جای مشخصی توقف نمی‌کنند تا درگیر جواب پس دادن به مأموران شهرداری و ناظران وزارت بهداشت نشوند.

در نهایت اینکه وزارت بهداشت خیلی جدی تأکید کرده از واحدهایی که آرم و نشان وزارت بهداشت ندارند یا از کسانی که در صندوق عقب خودرو غذا می‌فروشند، به هیچ عنوان خرید نکنید تا سلامتی‌تان به خطر نیفتد. اگر هم قصد دارید بیرون از خانه غذا بخورید، بهتر است به رستوران‌های معتبر سر بزنید، چون از قدیم گفته‌اند هر چقدر پول بدهید، آش می‌خورید!

منبع:همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • عامل ۸۰درصد دسترسی غیرمجاز به حساب کاربری کاربران چیست؟
  • دستگیری کلاهبردار با رسید ساز جعلی
  • چرا موبایلمان هک می‌شود؟ | تنها راه‌ جلوگیری از هک شدن در اینستاگرام، تلگرام و واتس‌اپ
  • فعال نبودن تنظیمات امنیتی عامل ۸۰ درصد هک کاربران است
  • عامل ۸۰ درصد دسترسی غیرمجاز و هک حساب کاربران شبکه‌های اجتماعی
  • واشنگتن‌پست: دلیل تعلیق رابرت مالی نگه‌داری اسناد محرمانه در تلفن شخصی و به سرقت رفتن آنها از طریق حمله سایبری بود/ اعضای ارشد کنگره آمریکا خواستار توضیح شدند
  • چرا نباید از فروشنده‌های سیار غذا خرید؟
  • دستگیری کلاهبرداران اسکیمری ۱۰۰ میلیاردی
  • سارق کارت بانکی بیماران و کادر بیمارستان دستگیر شد